Belangrijkste bevindingen Biobased Bites gedeeld

Leestijd 1 min

De vierde Biobased Bites vond plaats op dinsdag 11 juni, met het onderwerp Na-isolatie hellend dak en certificering inblaasisolatie. Voorbeelden uit de Achterhoek en Noord-Brabant kwamen voorbij.

Diverse sprekers deelden hun inspiratie en kennis over hoe je een bestaand hellend dak biobased kunt na-isoleren. Zo pakten projectleider bouwdetails Aldo de Jong en Sander Rutten, projectmanager certificering van Building Balance, de microfoon en deelde Marcel van Haren van isolatiebedrijf Takkenkamp hun inzichten over dit onderwerp.

De belangrijkste lessen uit het webinar werden naderhand gepresenteerd:

Stro slaat veel CO2 op en brengt het comfort van woningen sterk omhoog; Bio-beesten bevinden zich nu in Brabant en de Achterhoek, maar kunnen snel terrein winnen in de rest van Nederland; Bouwdetails, certificering, monitoringsoplossingen en de vakgroep strobouw gaan je verder helpen.

Biobased renovatieoplossingen

Bekijk ook de volledige factsheet en het verslag via deze link. Inschrijven voor de volgende editie van Biobased Bites (editie 5) doe je hier. Deze volgende editie gaat over het onderwerp Biobased renovatieoplossingen.

Delen:

Gepubliceerd op
Permalink

Meer nieuws

Founding Partner

Rabobank

Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Faay Vianen B.V.

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven