Ballast Nedam Development

Ringwade 71, 3439 LM Nieuwegein

         

Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend. Letterlijk: onze expertise en inspiratie halen wij uit binnen- en buitenland. En figuurlijk. Wij vinden namelijk dat elk project beter moet zijn dan de vorige. Innovaties blijven bij ons nooit lang nieuw – in een volgend project zijn ze alweer standaard. Zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Een leefbare en gezonde toekomst voor iedereen.

Slagvaardig en hands-on

Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Rönesans holding en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Onze missie

Wij ontwikkelen via een directe en open dialoog met klanten en partners toekomstbestendige leefomgevingen en gebouwen. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. Dat kunnen we doen vanuit onze ervaring met grootschalige gebiedsontwikkeling en navenante marktkennis. Ons belangrijkste kapitaal om onze missie te realiseren zijn onze medewerkers. Zij zijn hoog opgeleid, gedreven, ervaren, vakkundig en hands-on. We investeren volop in hun ontwikkeling. Zodat we samen in staat zijn iedere dag weer grenzen te verleggen.

Onze visie

Wij willen waarde toevoegen voor alle betrokkenen. En dat gaat verder dan alleen onze directe opdrachtgevers. Ook daarin verleggen we grenzen. Wij geloven dat we bij elk project positieve impact kunnen hebben op de wereld. Van nu én van de toekomst. Elk project maakt de wereld mooier en aantrekkelijker. Dat maakt ons uniek en dé projectontwikkelaar voor binnenstedelijke, complexe, aantrekkelijke en toekomstbestendige projecten.

Founding Partner

Rabobank

Content Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven