LTO Bedrijven

Agro Business Park 1, 6708 PV Wageningen
T: 088 888 6781

   

LTO Noord, ZLTO en LLTB hebben LTO Bedrijven opgericht in 2002 om aantoonbare meerwaarde aan hun leden te bieden. De verbintenis tussen financiële betrokkenheid, kennis van de land- en tuinbouw en een netwerk tot in de haarvaten van de sector geven LTO Bedrijven een unieke positie in de markt. 

Met onze activiteiten helpen we boeren en tuinders bij de transitie naar de agrarische wereld van morgen. Een wereld waarin zij nog efficiënter produceren, met aandacht voor mens, dier en natuur. En waarbij we zorgen voor een duurzaam verdienmodel voor boeren en tuinders. 

De agrarische sector en de markt met elkaar verbinden

De marktpositie van LTO Bedrijven is uniek. Al 20 jaar zijn we de verbindende schakel tussen de agrarische sector en de markt. Wij koppelen de vraag van boeren en tuinders aan het aanbod van bewezen businessoplossingen uit de markt. En omgekeerd. 

Dat lukt ons doordat we verbonden zijn met 30.000 boeren en tuinders via regionale LTO-organisaties. Wij weten dus precies wat er speelt op het veld, het erf en in de kas. Wzijn als groeiend ondernemerscollectief actief in de markt met bijna 20 merken, deelnemingen en dochterbedrijven. Kortom: wij kennen de markt als geen ander.  

Lees verder op https://ltobedrijven.nl/ons-verhaal/

Founding Partner

Rabobank

Content Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven