WeGrow verbindt bouwers en boeren.

Het platform brengt agro-bouw en biobased bouwen samen door kennisdeling en verbinding tussen beide doelgroepen. Samen creëren we een duurzame toekomst! WeGrow is een initiatief van Ballast Nedam, LTO Bedrijven, Merosch en SWP, met Rabobank als founding partner. 

WeGrow biedt in samenwerking met haar partners een uitgebreid jaarprogramma voor de community van bouwers en boeren. Het programma bestaat onder andere uit bedrijfsbezoeken, podcasts, congressen, netwerkbijeenkomsten en dagelijkse content via de website en social media.

Samenwerking tussen bouwers en boeren leidt niet alleen tot duurzamere bouwprojecten en landbouw, maar ook tot nieuwe innovaties en businessmodellen. Door samen te werken kunnen we de uitdagingen van de toekomst aanpakken en een positieve impact hebben op mens, dier en milieu.

WeGrow werkt samen met diverse contentpartners zoals Building Balance en Nieuwe Oogst om deze content te ontwikkelen en te delen met haar community. Een groep van experts heeft zich vanaf de start verbonden aan WeGrow waaronder Reinier van den Berg, Anke Verhagen, Daan Bruggink, Jan Willem van de Groep en Onno Dwars.

Delen:

Founding Partner

Rabobank

Content Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven