Eenvoudiger biobased prestatieafspraken maken

Eenvoudiger biobased prestatieafspraken maken

Leestijd 1 min

Ieder jaar maken gemeenten, huurders en corporaties nieuwe prestatieafspraken. Hierin maken ze afspraken over de inzet van middelen om de lokale opgaven te aan te pakken. Building Balance zette conceptteksten klaar voor biobased prestatieafspraken, die één op één in het eigen bod van de corporatie opgenomen kunnen worden.

Het wettelijke proces om te komen tot prestatieafspraken, start met een bod van de lokale corporaties aan huurders en gemeenten. Corporaties moeten dat bod vóór 1 juli uitbrengen.

Bekijk hier, op de website van Building Balance, het model bod voor biobased prestatieafspraken gemeenten, huurders en corporaties. Hierin vind je onder andere, samengevat, de belangrijkste voordelen van biobased bouwen voor corporaties en gemeenten: CO2-opslag in gebouwen, Verdringing van CO2-intensieve materialen, Makkelijk te industrialiseren = snelheid + prijseffect bouw, Door bouwsnelheid minder huurderving, Betere arbeidsomstandigheden op de bouwplaats, Gezonder wonen, werken en leren, Versterking lokale economie en Bron van inspiratie voor de mensen en medewerkers in de keten.

Meer informatie vind je op de website van Building Balance.

Delen:

Gepubliceerd op
Permalink

Meer nieuws

Founding Partner

Rabobank

Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Faay Vianen B.V.

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven