Out-of-the-box denken op het WeGrow Congres

Out-of-the-box denken op het WeGrow Congres

Leestijd 1 min

Amber Laan is Consultant Duurzame Landbouw bij Schuttelaar & Partners en melkveehouder in Warder (NH). Amber spreekt op het WeGrow Congres over creatieve ideeën voor jonge boeren en boerinnen.

Als jonge boer in een weerbarstige periode is het zaak om met creatieve en out-of-the-box ideeën te zorgen dat ook in de toekomst jonge boeren en boerinnen in Nederland een plek behouden. Dit vraagt niet alleen technische, maar ook sociale en economische innovatie. Amber Laan gaat met de zaal in gesprek hoe jonge boeren de kansen kunnen benutten. Wie en wat hebben we nodig? Waar moeten we zijn? Maakt het uit of je veehouder of akkerbouwer bent?

Het belang van WeGrow Congres

De huidige periode kenmerkt zich, politiek-maatschappelijk, economisch en ecologisch. Daarnaast is deze periode ook onzeker. De uitdagingen die Amber op haar eigen boerenerf tegenkomt, vragen expertise van verschillende disciplines.

"Als jonge boerin vind ik het belangrijk om in gezamenlijkheid te werken aan duurzaamheidsopgaven, ook omdat ik weet dat ik dit niet in mijn eentje kan."

Deelnemen

WeGrow organiseert het congres op 11 september samen met haar initiatiefnemers en partners Ballast Nedam, BO Akkerbouw, Boeren voor Biobased Bouwen, Building Balance, LTO bedrijven, Merosch, Nieuwe Oogst en de Rabobank.

Wil jij er bij zijn op 11 september? Wacht niet te lang en meld je hier aan!

Delen:

Gepubliceerd op
Permalink

Meer nieuws

Founding Partner

Rabobank

Content Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven