Jakob Strømann-Andersen hoofdspreker Dé Nacht van Biobased Bouwen

Jakob Strømann-Andersen hoofdspreker Dé Nacht van Biobased Bouwen

Leestijd 1 min

Je hoeft niet lang meer te wachten op Dé Nacht van Biobased Bouwen, op 7 februari aanstaande. Inmiddels is bekend dat Jakob Strømann-Andersen van Architectenbureau Henning Larsen de hoofdspreker is van het event, dat plaatsvindt in Filmtheater Mimik in Deventer.

Architectenbureau Henning Larsen wordt gezien als één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Deze erkenning is gebaseerd op een reeks nieuwe gebouwen, waaronder de World of Volvo in Zweden. Het bureau gebruikt bouwmaterialen stro, zeegras en hout, maar met een moderne twist. Bijzonder aan de werkwijze van Henning Larsen is dat ze duurzaamheid niet als los discipline ziet.

Schaalbaarheid en materiaalgebruik

Jakob vertelt tijdens Dé Nacht van Biobased Bouwen over hun projecten, de schaalbaarheid, het materiaalgebruik en de impact op vermindering van schadelijke broeikasgassen. Ook gaat hij in op internationale ontwikkelingen en de rol van overheden bij onder andere het onderwerp verduurzaming.

Programma en inschrijven

Dé Nacht van Biobased Bouwen komt eraan: op 7 februari 2024 vindt deze plaats in filmtheater Mimik in Deventer. Het programma is bekend en deelnemen doe je door een ticket aan te schaffen op deze pagina.

Delen:

Gepubliceerd op
Permalink

Meer nieuws

Founding Partner

Rabobank

Content Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven