Hoe duurzaam en circulair is een gebied? 

Hoe duurzaam en circulair is een gebied? 

Leestijd 1 min

De duurzaamheids- en circulariteitsprestaties van gebieden worden inzichtelijk gemaakt met de GPR Gebied-tool. De lancering ervan vindt plaats op 20 juni, van 12 tot 13u tijdens een webinar. 

Met GPR Gebied is het mogelijk om verschillende scenario’s en maatregelen te vergelijken, onderbouwde beslissingen te nemen en ontwerpen te verbeteren. De actualisatie van 2024 introduceert belangrijke actuele thema’s zoals natuurinclusiviteit, klimaatadaptatie, circulariteit en duurzame mobiliteit.

Het webinar op 20 juni laat zien hoe GPR Gebied aansluit bij de nieuwste beleidsontwikkelingen en duurzaamheidsmethodes. Daarnaast krijgen deelnemers handvaten voor projecten en leren zij hoe ze de tool kunnen inzetten om duurzaamheidsdoelen te bereiken en gebiedsontwikkelingen te optimaliseren.

Programma

Het webinar wordt geleid door een gespreksleider en bevat een presentatie van een gebiedsontwikkelingsexpert, een gedetailleerde introductie van het vernieuwde GPR Gebied en een presentatie van casestudies met het nieuwe GPR Gebied. Er is veel ruimte voor vraag en antwoord. U krijgt een helder beeld van hoe GPR Gebied kan bijdragen aan de verduurzaming van gebiedsontwikkeling in uw gemeente. 

In het kort:

Presentatie duurzame gebiedsontwikkeling Lancering en uitleg GPR Gebied Inzoomen op de thema’s in GPR Gebied Vraag- en antwoordsessies Reflectie op de toepassing van de tool in verschillende gemeenten

Aanmelden voor het webinar doe je via deze link.

Delen:

Gepubliceerd op
Permalink

Meer nieuws

Founding Partner

Rabobank

Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Faay Vianen B.V.

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven