De Nacht van Biobased Bouwen: feestelijk én inhoudelijk

De Nacht van Biobased Bouwen: feestelijk én inhoudelijk

Leestijd 1 min

Architectuurcentrum Rondeel organiseert samen met onder andere gemeente Deventer, Architectuurcentrum Bouwhuis in Apeldoorn, en Boeren voor Biobased Bouwen ‘Dé Nacht van Biobased Bouwen’. Deze vindt plaats in filmtheater Mimik in Deventer op 7 februari 2024 en is onderdeel van de landelijke week voor de circulaire economie 2024.

Verbeelding en nieuw verlangen

‘Verbeelding en nieuw verlangen’ speelt de hoofdrol tijdens deze avond. De organisatoren beloven verder een ‘spannend, inhoudelijk en verrassend programma’. Het is vooral een moment om biobased bouwen en de kansen die al worden verzilverd te vieren. Als deelnemer van het event kun je rekenen op inspiratie, enthousiasme en feestelijkheid.

Kennisdeling en entertainment

Naast kennisdeling door sprekers is er genoeg entertainment gedurende de avond. Zo is er onder andere live muziek, een borrel- en netwerkmoment en is er ruimte voor kunstenaars. Het event is vooral interessant voor koplopers en opvolgers uit de brede bouwketen: opdrachtgevers, ontwerpers, verwerkers, architecten en andere bloedgroepen.

Ticketverkoop

Binnenkort start de ticketverkoop. Op de website van Architectuurcentrum Rondeel lees je meer informatie.

Delen:

 
Permalink

Meer agenda

Founding Partner

Rabobank

Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Faay Vianen B.V.

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven