SWP

Ceintuurbaan 26-I, 8024 AA Zwolle

   

Communiceren - verbinden - activeren. Dat is waar SWP voor staat. 

SWP ontwikkelt sinds 2018 kennisplatforms voor verschillende communities. Altijd gericht op het activeren naar verduurzaming. Sinds haar oprichting is SWP als initiatiefnemer of mede-ontwikkelaar betrokken bij onder meer de volgende kennisplatforms:


Smart WorkPlace zet als kennisplatform de stap naar de duurzame en gezonde werkomgeving. Een werkomgeving die voor het welzijn en het werkgeluk van de gebruikers van belang is. Bevlogen professionals zijn bij dat proces betrokken. Denk onder andere aan Human Capital Managers en Vitaliteitsmanagers, maar daarnaast aan de Human Resource Manager, Vastgoedmanager, Facitlity Manager, Mobiliteits- en Duurzaamheidsmanager. 

Onderdeel van Smart WorkPlace is het jaarlijkse event WorkPlace Xperience - www.workplacexperience.nl - in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Smart WorkPlace is partner van WorkPlace Academy - www.workplaceacademy.nl - het opleidingsplatform voor workplace professionals.


GemeenteHuisvesting is een kennisplatform dat informatie geeft over ontwikkelingen en innovaties die van invloed zijn op de werkomgeving van een gemeentelijke organisatie. Kennis wordt gebracht door het publiceren van nieuwsberichten op deze site, maar ook door het organiseren van webinars, masterclasses en (online) events. Campus Day is een kennisplatform dat informatie geeft over ontwikkelingen en innovaties die van invloed zijn op het studeren, werken, wonen en leven op een campus. Kennis wordt gebracht door het publiceren van nieuwsberichten op deze site, maar ook door het organiseren van webinars, masterclasses en (online) events. SWP is verantwoordelijk voor marketing & communicatie in samenwerking met de Stichting Binnenklimaattechniek.

Het Binnenklimaat Label geeft aan of je gebouw gezond is aan de hand van vier onderdelen: lucht, licht, klimaat en geluid. 

De prestaties van je gebouw worden inzichtelijk gemaakt door het Binnenklimaat Label. Het geeft je 365 dagen per jaar real time inzicht door visuele inspectie, data vanuit sensor technologie en de unieke people feedback. Dit alles is inzichtelijk op het platform Binnenklimaat Analytics.

SWP is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van het Gilde van Verduurzamers.
Het gilde is de beroepsvereniging voor bedenkers, makers en doeners gespecialiseerd in het verduurzamen

van woningen, gebouwen en gebieden. Het gilde zet zich in voor kennisdeling en kennisontwikkeling dwars door alle branches in de sector heen: van bouwers en installateurs tot beleidsmakers en adviseurs.

Future Islands is een onafhankelijk kennisplatform dat partijen verbindt en activeert. De initiatiefnemers van Future Islands willen een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de Caraïbische eilanden. Deze bijdrage krijgt vorm door het ontwikkelen en delen van kennis over thema's rondom duurzaamheidsvraagstukken. Het publiceren van kennis en het organiseren van evenementen om mensen en organisaties met elkaar te verbinden leidt tot bewustwording en tot een constructieve activatie om duurzaamheid te bevorderen.

Het kennisplatform Future Islands is een initiatief van de Stichting Sustainable Dutch Caribbean. Vanuit hun passie voor duurzaamheid en innovaties voorzien partners en experts (Guides) het kennisplatform Future Islands van waardevolle content. Daarnaast worden bijdragen geschreven door auteurs van de zes Caribische eilanden en auteurs uit Nederland.

Founding Partner

Rabobank

Content Partners

BO Akkerbouw
Boeren voor biobased bouwen
Building Balance
Nieuwe Oogst

Initiatiefnemers

Ballast Nedam Development
LTO Bedrijven
Merosch
SWP
Terug naar boven